Poliittiset päättäjät kertovat kaiken aikaa, miten meidän tavallisten ihmisten tulee ajatella, mitä saamme sanoa, mitä syödä, millaisella kulkuvälineellä liikkua, miten asua ja miten meitä tulee valvoa.

Politiikan hintana maksamme yhä enemmän asumisesta, auton käytöstä, polttoaineesta, ruoasta ja lääkkeistä. Perhe ei saa itse päättää lastenhoidon järjestämisestä, vanhusten kotihoito on kuormitettua, eikä hoitopaikkaa saa vuosienkaan odotuksella. Eläkeläisiä ei muisteta edes juhlapuheissa, mutta muualta tulleita kohdellaan kuin kunniakansalaisia.

Tästä pitäisi olla samaa mieltä, ettei pieni ja äänekäs vähemmistö vain pöyristy ja pahoita mieltään. Tavallisesta ihmisestä on tullut syrjitty omassa maassamme. Olen ehdolla eduskuntaan, jotta hiljaisella enemmistöllä olisi osaava ja aikaansaava puolustaja. Tule mukaan kampanjaan!

Haluankin huolehtia työssäkäyvien, perheiden, yksin asuvien ja eläkeläisten ostovoimasta, ikäihmisten inhimillisestä hoidosta sekä pk-yritysten ja maataloustuottajien toimintaedellytyksistä. Edistän ilman suojelutarvetta olevien pakolaisten kotiinpaluuta.

Varsinais-Suomen kansanedustajan tulee keskittyä enemmän yhteiskunnan ydintoimintoihin ja kotiseutuun, vähemmän globaaliin maailmaan. Maailmanparantamisen sijaan on kotiinpaluun aika.

 

Vilhelm Junnila on ehdolla Varsinais-Suomessa. Hän on kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtaja, varakansanedustaja ja Perussuomalaisten Varsinais-Suomen piirin puheenjohtaja.

Lue lisää tämän verkkosivuston pääsivulta klikkaamalla tähän tai tutustu Facebookissa ja Twitterissä.

 

 

Kommentoi