Olen 36-vuotias perheellinen mies. Työkseni avustan hallintovaliokunnan puheenjohtajaa eduskunnassa ja sivussa kehitän teknologiateollisuuden startup-yritystä. Aiemmin toimin työnjohtajana, kirjanpitäjänä ja telinemiehenä. Vapaa-ajan vietän luonnossa. Olen toista kautta kaupunginvaltuustossa ja viime vaalien varakansanedustaja.

Meille kerrotaan nykyisten päättäjien toimesta jatkuvasti, miten meidän tulee ajatella, mitä saamme sanoa, mitä syödä, millaisella kulkuvälineellä liikkua, miten asua, miten perheen tulee järjestää lastenhoito ja miten meitä tulee valvoa. Oikeuksiemme kaventumisen tunnemme myös verotuksessa.

Maksamme yhä enemmän asumisesta, ruoasta ja lääkkeistä. Auton käyttöäkin pidetään suurena syntinä, Sosiaali- ja terveyspalvelut heikentyvät inhimillisen hoidon kustannuksella. Vanhusten ja vähäosaisten sijasta muualta tulleita kohdellaan kuin kunniakansalaisia. Tällaisen politiikan on päätyttävä.

Äitejä ja isiä, duunareita ja yrittäjiä, lapsia ja nuoria sekä elämäntyönsä tehneitä eläkeläisiä on kohdeltava jälleen kunnioittavasti. Olen ehdolla eduskuntaan, jotta tavallisella ihmisellä olisi osaava ja aikaansaava puolustaja.

Syitä äänestää:

1. Näyttöä osaamisesta ja aktiivisuudesta

– Eniten toteutuneita aloitteita kuntapolitiikassa. Tuloksia puheiden sijaan.

2. Asiat oikeaa reittiä eteenpäin

– Vuosien työkokemus eduskunnasta, verkostot kunnossa yli puoluerajojen.

3. Tavallisen ihmisen asialla

– Maailmanparantamisen sijaan on kotiinpaluun aika.

 

Katso täältä vaaliteemoja.

 

 

Kommentoi