Olen 40-vuotias kansanedustaja Varsinais-Suomesta. Ennen valituksi tulemista toimin teollisuudessa työnjohtajana, telinemiehenä öljynjalostamolla, usean kansanedustajan avustajana sekä erilaisissa taloushallinnon tehtävissä. Lisäksi kehitän teknologiateollisuuden startup-yritystä. Opiskelin ammattikorkeakoulussa taloushallinnon tietojärjestelmiä ja nyt työn ohella valtio-oppia yliopistossa. Olen hyvin perehtynyt työ-, eläke- ja yrityslainsäädäntöön sekä maahanmuuttoon. Aion vahvistaa osaamistani verotuksessa ja valtiontalouden valvontaan liittyvissä asiakokonaisuuksissa.

Kannatan yksilönoikeuksia, yritysten ja maataloustuottajien toimintaedellytyksiä ja työn verotuksen  keventämistä. Suomalaista syntyvyyttä on tuettava verotuksessa lapsivähennyksellä ja asuntolainan korkovähennyksellä. Perheen oikeutta päättää lastenhoidon järjestämisestä tulee puolustaa. Eläkkeisiin tarvitaan taso- ja indeksikorotus ja vanhustenhoitoon resursseja. Tärkeinä hankkeina pidän Tunnin junaa, Uudenkaupungin rataa, E18 Turun kehätietä ja 8- ja 9-tietä.

Vastustan autoiluun, asumiseen ja muuhun elämään kohdistettavia ideologisia haittaveroja ja kieltoja. Työehtoja polkevan ulkomaisen halpatyövoiman maahantuloa ei tule helpottaa. Laittomasti maassa oleville ja ilman suojelutarvetta oleville maahantulijoille koittaa kotiinpaluun aika.

Kansainvälisissä tehtävissä  kehitän osaamistani erityisesti Yhdysvaltojen politiikassa ja Etelä-Kaukasian konflikteissa (Abhasia, Etelä-Ossetia ja Vuoristo-Karabakh). Olen kiinnostunut siviilikriisinhallinnasta.

Harrastan vaellusta, valokuvausta ja viininviljelyä. Vapaa-ajalla matkustan runsaasti ja tutustun sellaisiin kulttuureihin ja kohteisiin, jotka eivät välttämättä tule kaikille ensimmäisenä mieleen. Aiemmin tein vuosia nuorisotyötä jääkiekon parissa. Luonto ja luonnossa liikkuminen on minulle erittäin tärkeää. Syön salmiakkia.