Olen 41-vuotias toisen kauden kansanedustaja Varsinais-Suomesta. Minut tunnetaan vahvasta maakunnallisesta vaikuttamisesta. Työssäni olen perehtynyt talous- ja veropolitiikkaan, liikenteeseen sekä maahanmuutto- ja ulkopolitiikkaan. Taustani on prosessi- ja teknologiateollisuuden sekä taloushallinnon tehtävissä.

Ennen valintaani kansanedustajaksi toimin eduskunnassa muissa tehtävissä vuodesta 2011 alkaen, muun muassa usean kansanedustajan avustajana. Sitä ennen olin teollisuudessa työnjohtajana, IT-alan tehtävissä, taloushallinnossa kirjanpitäjänä ja tilintarkastajana sekä muinoin telinemiehenä öljynjalostamolla. Aivan ensimmäisenä tehtävänä oli muumipoliisi.

Olen kehittänyt teknologiateollisuuden startup-yritystä Puolassa, jonka olen myynyt ja samassa yhteydessä luopunut osakkuudesta toiseen yhtiöön. Opiskelin ammattikorkeakoulussa taloushallinnon tietojärjestelmiä ja työn ohella valtio-oppia yliopistossa.

Kannatan yksilön oikeuksia ja alhaista verotusta. Päätösten on parannettava kansalaisten ostovoimaa ja yritysten kilpailukykyä. Työnteon on oltava reilua ja kannattavaa sekä sähkön, lämmön ja polttoaineiden hintojen kohtuullisia. Perheiden ja yksinasuvien arkea, nuorten harrastusmahdollisuuksia ja vanhuspalveluiden saatavuutta pitää tukea. Metsäpolitiikka on pidettävä päätösvallassamme ja luonnonvaroja on käytettävä kestävästi. Maatalouden kannattavuudesta tulee huolehtia. Pidän tärkeinä investointikohteina tie- ja rataverkkoa.

Vastustan autoiluun ja asumiseen kohdistettavia haittaveroja. Kehitysapua ei tule rahoittaa valtion velalla. Seksuaalirikollisille on annettava tuntuvat tuomiot. Ukrainalaisia autamme ja hallittua työperäistä maahanmuuttoa tarvitsemme, mutta laittomat, rikoksiin syyllistyneet ja ilman suojelutarvetta olevat maahanmuuttajat on palautettava.

Kansainvälisissä tehtävissä  kehitän osaamistani erityisesti Yhdysvaltojen politiikassa ja Etelä-Kaukasian konflikteissa (Abhasia, Etelä-Ossetia ja Vuoristo-Karabakh). Olen kiinnostunut siviilikriisinhallinnasta.

Harrastan vaellusta ja valokuvausta. Vapaa-ajalla matkustan runsaasti ja tutustun sellaisiin kulttuureihin ja kohteisiin, jotka eivät välttämättä tule kaikille ensimmäisenä mieleen. Aiemmin tein vuosia nuorisotyötä jääkiekon parissa. Luonto ja luonnossa liikkuminen on minulle erittäin tärkeää. Syön salmiakkia.