Olen Varsinais-Suomen piirin puheenjohtaja, varakansanedustaja, kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja ja hallintovaliokunnan puheenjohtajan eduskunta-avustaja. Sivussa kehitän teknologiateollisuuden startup-yritystä. Olen hyvin perehtynyt työ-, eläke- ja yrityslainsäädäntöön sekä maahanmuuttoon.

Kannatan yksilönoikeuksia, yritysten ja maataloustuottajien toimintaedellytyksiä ja työn verotuksen  keventämistä. Suomalaista syntyvyyttä on tuettava verotuksessa lapsivähennyksellä ja asuntolainan korkovähennyksellä. Perheen oikeutta päättää lastenhoidon järjestämisestä tulee puolustaa. Eläkkeisiin tarvitaan taso- ja indeksikorotus ja vanhustenhoitoon resursseja. Tärkeinä hankkeina pidän Tunnin junaa, Uudenkaupungin rataa, Turun kehätietä ja 8- ja 9-tietä.

Vastustan autoiluun, asumiseen ja muuhun elämään kohdistettavia ideologisia haittaveroja ja kieltoja. Työehtoja polkevan ulkomaisen halpatyövoiman maahantuloa ei tule helpottaa. Laittomasti maassa oleville ja ilman suojelutarvetta oleville maahantulijoille koittaa kotiinpaluun aika.

ÄÄNESTÄ VARMUUDELLA

Näyttöä osaamisesta ja aktiivisuudesta

– Eniten toteutuneita aloitteita kuntapolitiikassa. Tuloksia puheiden sijaan.

 

Asiat oikeaa reittiä eteenpäin

– Vuosien työkokemus eduskunnasta, verkostot yli puoluerajojen. Tavallisen ihmisen puolella.

HENKILÖ

37-vuotias perheellinen mies.

LUOTTAMUS

Varakansanedustaja, kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtaja ja Perussuomalaisten Varsinais- Suomen piirin puheenjohtaja.

TYÖ JA KOULUTUS

Avustaa hallintovaliokunnan puheenjohtajaa eduskunnassa, työskentelee kahdeksatta vuotta asiantuntijatehtävissä. Startup-yrittäjä, aiemmin teollisuudessa työnjohtajana, kirjanpitäjänä ja telinemiehenä. Opiskeli ammattikorkeakoulussa taloushallintoa, nyt työn ohella valtio-oppia yliopistossa.

VAPAA-AIKA

Vaellus, valokuvaus ja viininviljely. Aiemmin nuorisotyö jääkiekon parissa. Luonto erittäin tärkeä. Reissannut yli 40 maassa, kokenut erilaisia kulttuureja, nähnyt aavikkoa, erämaita, viidakkoa, tulivuoria ja sotaa, mutta sydän on aina palannut kotiin Varsinais- Suomeen.