HENKILÖ

36-vuotias perheellinen mies.

LUOTTAMUS

Varakansanedustaja, kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtaja ja Perussuomalaisten Varsinais- Suomen piirin puheenjohtaja.

TYÖ JA KOULUTUS

Avustaa hallintovaliokunnan puheenjohtajaa eduskunnassa. Startup-yrittäjä, aiemmin teollisuudessa työnjohtajana, kirjanpitäjänä ja telinemiehenä. Opiskeli ammattikorkeakoulussa taloushallintoa, nyt työn ohella valtio-oppia yliopistossa.

VAPAA-AIKA

Vaellus, valokuvaus ja viininviljely. Aiemmin nuorisotyö jääkiekon parissa. Luonto erittäin tärkeä. Reissannut yli 40 maassa, kokenut erilaisia kulttuureja, nähnyt aavikkoa, erämaita, viidakkoa, tulivuoria ja sotaa, mutta sydän on aina palannut kotiin Varsinais- Suomeen.

ON KOTIINPALUUN AIKA

Poliittiset päättäjät kertovat kaiken aikaa, miten meidän tavallisten ihmisten tulee ajatella, mitä saamme sanoa, mitä syödä, millaisella kulkuvälineellä liikkua, miten asua ja miten meitä tulee valvoa.

Politiikan hintana maksamme yhä enemmän asumisesta, auton käytöstä, polttoaineesta, ruoasta ja lääkkeistä. Perhe ei saa itse päättää lastenhoidon järjestämisestä, vanhusten kotihoito on kuormitettua, eikä hoitopaikkaa saa vuosienkaan odotuksella. Eläkeläisiä ei muisteta edes juhla- puheissa, mutta muualta tulleita kohdellaan kuin kunniakansalaisia.

Tästä pitäisi olla samaa mieltä, ettei pieni ja äänekäs vähemmistö vain pöyristy ja pahoita mieltään. Tavallisesta ihmisestä on tullut syrjitty omassa maassamme. Olen ehdolla eduskuntaan, jotta hiljaisella enemmistöllä olisi osaava ja aikaansaava puolustaja. Tule mukaan kampanjaan!

Haluankin huolehtia työssäkäyvien, perheiden, yksin asuvien ja eläkeläisten ostovoimasta, ikäihmisten inhimillisestä hoidosta sekä pk-yritysten ja maataloustuottajien toimintaedellytyksistä. Edistän ilman suojelutarvetta olevien pakolaisten kotiinpaluuta.

Varsinais-Suomen kansanedustajan tulee keskittyä enemmän yhteiskunnan ydintoimintoihin ja kotiseutuun, vähemmän globaaliin maailmaan. On maailmanparantamisen kotiinpaluun aika.