Tänään järjestetyssä puoluejohtajien vaalitentissä kysyttiin pitääkö bensiinin ja dieselin veroa nostaa seuraavalla vaalikaudella. Kukaan ei varmasti yllättynyt, että vasemmistoliitto ja vihreät vastasivat myöntävästi MTK:n järjestämässä tapahtumassa.

Mutta myös SDP vastasi, että bensiinin ja dieselin veroa tulee korottaa, vaikka autoilijat maksavat jo nyt paljon enemmän veroja ja maksuja, kuin tieliikenteeseen palautuu. Pitkien etäisyyksien Suomessa autoilu on kallista, mutta sosialidemokraattien mielestä duunarien pitäisi maksaa entistä enemmän autonsa käytöstä. Samalla kallistuu muu eläminen, koska kuljetuskustannusten nousu vaikuttaa esimerkiksi ruoan hintaan.

Eikä tässä vielä kaikki, kirsikkana kakun päällä SDP ilmoitti keskustelussa haluavansa myös lihaveron. Entisen työväenpuolueen politiikka siis tähtää duunarien rokottamiseen ja erityisenä kohteena tuntuvat olevan allekirjoittaneen kaltaiset valkoiset, lihaa syövät heteromiehet.

Kyyti on kylmää, kun ilmastoon vetoamalla edistetään omia ideologioita käytännön elämän kustannuksella.

Vaalitentin lähetti suorana Iltalehti.

 

 

Vilhelm Junnila on ehdolla Varsinais-Suomessa. Hän on kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtaja, varakansanedustaja ja Perussuomalaisten Varsinais-Suomen piirin puheenjohtaja.

Lue lisää tämän verkkosivuston pääsivulta klikkaamalla tähän tai tutustu Facebookissa ja Twitterissä.

Vilhelm Junnilan vaalislogan: ”On kotiinpaluun aika.”