Sain eilen illalla kunnian tulla valituksi syntymä- ja kotikaupunkini, vuonna 1443 perustetun Naantalin kaupunginvaltuuston puheenjohtajaksi. Kiitos luottamuksesta, tuesta ja kannustuksesta yli puoluerajojen!

Aion vaikuttaa siihen, että päätöksenteko on avointa ja asiakeskeistä. Ei jakauduta poliittisiin blokkeihin vaan keskustellaan tiheästi ja etsitään kaikkia tyydyttäviä ja kokonaisuuden kannalta perusteltuja ratkaisuja.

Oheinen Turun Sanomien ottama kuva otettiin muutama päivä ennen kokousta. Itse kokouksessa käytin punaista solmiota. Valtuuston kokouksen avasi perinteisin menoin sen ikänestori, rymåttyläläimen Lauri Laine. Onnittelin valituiksi tulleita valtuutettuja, niin uusia kuin vanhoja. Kokenein vsltuutettu aloitti 14. kautensa ja uusiakin on toista kymmentä. Meillä on lisäksi uusi kaupunginjohtaja Laura Leppänen, joka on aloittanut työnsä ryhdikkäästi.

Heti kokouksen jälkeen lähdin ajamaan kohti Torniota, johon saavuin aamulla kello kuusi. Meillä on täällä tänään ja huomenna perussuomalaisten eduskuntaryhmän kesäkokous. Kaupunginvaltuusto kokoustaa ensimmäisessä normaalimuotoisessa kokouksessa seuraavaksi 20. syyskuuta. 

Ollaan yhteydessä!