Tätä ei näe joka päivä. SDP:n puheenjohtaja, pääministeri Sanna Marin ja demariden eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Ilmari Nurminen kettuilevat julkisesti kriitikoilleen ja samalla omalle äänestäjäkunnalleen. Molemmat SDP:n johtohahmot ovat joutuneet viime päivinä erittäin rankan moiteryöpyn kohteeksi. Närää on herättänyt Marinin liiallinen tukeutuminen noviisipoliitikko Nurmiseen, välinpitämätön ja ylimielinen asenne sekä pääministerin omaan persoonaan keskittyvä somejulkisuus. Kaksikon julkaisema kuva onnistuu osumaan kaikkiin näihin kipukohtiin. On todennäköistä, että sen julkaisu kiihdyttää moitteita entisestään.

Pääministeri Sanna Marinin (sdp.) arvostelukykyä on arvioitu hyvin kriittisesti viime päivinä. Seiska-lehti paljasti torstaina pääministerin roudanneen baarikavereitaan jatkoille Kesärantaan viiden tilataksin voimin. Lehti kyseenalaisti Marinin tavan juhlia pienellä porukalla itse samaan aikaan kun suomalaiset velvoitettiin kärvistelemään kotioloissa. Juhlittu on koko kesä. Pääministerin omaa virka-autoa väitetään käytetyn biletaksina.

(…)

Kansanedustaja Vilhelm Junnila kirjoittaa: ”Ensin pääministeri Sanna Marin kertoi ettei toteuta eläkeindeksin korotusta ja sen jälkeen v****ili suoraan suurille ikäluokille. Mahtaa eläkeläistä harmittaa muulloinkin kun vappuna vaikka Sannaa ja Ilmaria toki hymyilyttää. Hei boomeri, ota coolimmin!”

Koko uutinen luettavissa Suomen Uutisten verkkosivuilta täällä.