Äänestä jatkoa aktiiviselle työlle Naantalin kaupunginvaltuustossa. Teen aloitteita, kerron päätöksenteosta julkisesti, tuen muita valtuutettuja ja huolehdin yhteistyöstä yli puoluerajojen.

Olen 39-vuotias syntyperäinen naantalilainen kansanedustaja ja yrittäjä. Aiemmin työskentelin teollisuudessa työnjohtajana, telinemiehenä, kansanedustajan avustajana sekä erilaisissa taloushallinnon tehtävissä. Kehitän kansainvälistä startup-yritystä. Ensimmäisessä työpaikassani toimin muumipoliisina.

Kaupunginvaltuustossa johdan perussuomalaisten valtuustoryhmää ja toimin kaupunginhallituksen ensimmäisenä varapuheenjohtajana. Harrastan muun muassa pitkän matkan vaellusta ja valokuvausta ja monet muistavat nuorisotyöstä jääkiekon parista.

Valitse numero 99, jotta voin edelleen vaikuttaa Naantalin päätöksentekoon ja kotiseutuumme. On yhdessä tekemisen aika.

 

Talous ja yhteistyö

Taloudenhoidon tulee olla avointa ja tehokasta, jotta verotus voidaan pitää alhaisena. Naantali pärjää yhdessä tekemällä ja asukkaiden, yritysten ja yhteisöjen arvot huomioimalla.

Hyvinvointi ja terveys

Kotihoitoon tarvitaan lisäresursseja ja palvelu- asumiseen uusia yksiköitä. Lasten kotihoidontuen kuntalisä tulee säilyttää. Liikuntapaikkojen hoitoon ja uuteen palloiluhalliin on investoitava.

Saaristo ja liikenne

Kaavoituksessa huomioitava autoilun merkitys, joukkoliikennettä kehitettävä Fölin kautta ja Rymättyläntielle rakennettava kevyen liikenteen väylä. Ei läppäsiltaa.

Turvallisuus

Puututaan ennaltaehkäisevästi koulukiusaamiseen, häiriökäyttäytymiseen ja rikollisuuteen. Vastaanottokeskusta ei tule hyväksyä.

 

Ennakkoäänestys 26.5. – 8.6.2021 ja varsinainen vaalipäivä 13.6.2021.