Kaupunginvaltuusto 31.03.2014

Valtuutettu Vilhelm Junnila luki ja jätti valtuuston kokouksessa seuraavan 34 valtuutetun allekirjoittaman aloitekirjelmän:

“Partiotoiminta alkoi Naantalissa yli 80 vuotta sitten. Naantalin Sinisten sudenpennut, seikkailijat, tarpojat, samoajat, vaeltajat kuin aikuisetkin pitävät yhä tänä päivänä vastuuntuntoisten nuorten lippua korkealla.

Nyt toiminta on tilojen osalta vaakalaudalla. Naantalin seurakuntayhtymä on myynyt Naantalin Sinisten ‘kolona’ käyttämän kiinteistön, joka on lisäksi menossa purkuun. Meripartiolippukunta Naantalin Siniset tarvitsee pian soveltuvat tilat toimintaansa varten, koska muutto pois vanhasta kiinteistöstä lähestyy uhkaavasti.

Me allekirjoittaneet esitämme, että Naantalin kaupunki tarjoaa yhteistyötä Naantalin Sinisille ja etsii kustannuksetta soveltuvat ja väliaikaiset varastotilat lippukunnan tavaroille. Esitämme lisäksi, että kaupunki pyrkii kaikin keinoin auttamaan sopivien tilojen etsinnässä kaupungin lukuisista kiinteistöistä ja tarvittaessa neuvottelemaan mahdollisen vuokran riittävän kilpailukykyiseksi, jotta partiotoiminta Naantalissa voidaan turvata.”

 

Voit katsoa kaikki tekemäni aloitteet täältä.