Turvapaikanhakijan epäillään raiskanneen 14-vuotiaan tyttölapsen tiistai-iltana Raisiossa.

Tällä kertaa Raision lähipalvelut ™ on tuonut kaupunkiin rikkautta ja elinvoimaa. Turvapaikanhakija oli ehtinyt olla Suomessa vuoden päivät ja oli jo syrjäytynyt (vakioperustelu). Eikä valistuskaan (vakiotoimenpide) auttanut.

Huhujen mukaan jotkin tahot haluavat Naantaliinkin lisää pakolaisia, koska meidän on kuulemma kannettava vastuuta. Nyt sitä vastuuta sitten kannetaan Raisiossa. Sitä vain eivät kanna nämä maailmanparantajat, vaan viattomat naiset ja lapset .

Näiden asioiden eteen ei kuitenkaan uskalleta tehdä yhtään mitään, koska se olisi asian politisointia, ahdasmielisyyttä ja rasismia. Kysykää vaikka demareilta. Meillä ymmärretään ja suvaitaan toiseutta niin paljon, että unohdamme omat oikeutemme. Pallopelit, valistustoimenpiteet ja kotouttamisleikit siis jatkuvat. Ja raiskaukset.

En usko, että Naisasialiitto Unioni tai Heidi Hautala ottavat tähän asiaan kantaa. Heitä kiinnostaa vain Pertti-Einarin patriarkaalisuus ja tietenkin turvapaikanhakijoita pitäisi ottaa lisää, kuten he tekemässään kannanotossa vaativat. Heidän tietenkin pitää ilmaista huolensa kantaväestön reaktioista ja siitä, miksi raiskauksesta epäillyn tausta kerrottiin julkisuuteen. Sivussa vähän vielä syytetään suomalaisia miehiä syrjinnästä.

85 prosenttia Suomeen tulevista turvapaikanhakijoista on partaa kasvavia miehiä, joista suurin osa Irakista, Afganistanista ja Somaliasta. Millainen on naisen asema yhteiskunnassa, josta he tulevat? Auttaako siihen Hilda Matildan soo-soo valistus vastaanottokeskuksessa? Ei tietenkään. Tämä on kulttuurisidonnaista, vaikka sitä ei uskalleta sanoa ääneen. Eikä etenkään silloin, kun teosta epäilty kuuluu raiskauksissa merkittävästi yliedustettuun ryhmään vaikka tämä on tilastollinen fakta.

Ainoa todennettava ratkaisu ongelmiin on vähentää muuta kuin työperäistä maahanmuuttoa. Päästäkseen Suomeen tämäkin turvapaikanhakija on matkannut käytännössä puolen Euroopan läpi, vaikka voisi kuvitella matkaltakin löytyvän turvaa akuutimpaan hätään. Jos henkilö saapuu esimerkiksi Ruotsista pitäisi hänen hakemus jättää kokonaan käsittelemättä. Lisäksi pitäisi kysyä missä kaikki lapset ja naiset ovat. Meille saapuu lähinnä parralla varustettuja veijareita. Hyvät ystävät, tämä on siirtolaisuutta, eikä pakolaisuutta.

Vai onko Ruotsi turvaton? No ehkei vielä, mutta tätä tahtia on. Parissa päivässä Kempele, Saarijärvi ja Raisio ovat saaneet esimakua tulevasta.

Voimia uhrille ja viisautta päättäjille.